Академията / За центъра
За МЕТРО Академия
Идеята на МЕТРО Кеш енд Кери България за създаване на Академията се появи в резултат от успешните практики на подобни центрове във Франция, Италия, Полша и Румъния. Разположена е в София, непосредствено до МЕТРО 1 – бул. Цариградско шосе 7-11 км., на площ от 840 кв. км.

Сферите, обект на обучения, демонстрации и дискусия, са подготовка, готварство, бар, вино, хигиена. Готвачите и баристите от страната имат възможност да обменят идеи и умения с доказани професионалисти в своите области. Винени специалисти и мениджъри на ресторанти придобиват и развиват в Академията знания, нужни за изготвянето на винени листи, както и компетенции във връзка със съчетаването на ястия и вина. Кухненският блок, ресторантската част и двете конферентни зали превръщат МЕТРО Академия в подходящото място за вашите корпоративни срещи и събития. В центъра е разположена и зала за обучения по програмата "Моят Магазин", в която собственици на хранителни магазини и техния персонал, ще се обучават в "Мърчиндайзинг" и "Грижа за клиента".

Обща площ: 840 кв. м
Подготвителни зали: 44 кв. м
Кухненски блок: 160 кв. м
Ресторантска част и бариста корнер: 122 кв. м
Зала за дегустации: 15 кв. м
Конферентни зали: 64 кв. м
Зала за обучение “Моят магазин”: 45 кв. м
Складови, хладилни, санитарни, офис помещения

МЕТРО е доказан партньор на ХоРеКа бизнеса, а МЕТРО Академия е стъпката, нужна за развитие и усъвършенстване на уменията на кадрите от бранша.
Бариста корнер
Моят магазин
Кухня
Ресторант
Конферентни зали
360° видео обиколка